Cum plătesc?

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului Mifold.ro are valuare contractuală și presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare.

Pentru a cumpăra on-line produsele mifold, trebuie să parcurgeți urmatorii pași:

 1. Selectați produsul pe care doriți să-l achizitionați și apasați "Cumpără"
 2. Introduceți datele dumneavoastră personale.

Informațiile sunt necesare pentru procesarea comenzii dumneavoastră. Daca adresa de livrare este diferită față de adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea corespunzătoare opțiunii dumneavoastră.

 1. Alegeți metoda dorită de plată

In funcție de preferințele dumneavoastră, vă rugăm să alegeți una din următoarele modalități de plată.

 1. Plata ramburs
 2. Plata online cu cardul, prin Mobilpay
 3. Plata prin virament bancar (ordin de plată)
 1. Plata ramburs:

  Plata va fi făcută în numerar la momentul în care curierul vă livrează marfa comandată. Valoarea rambursului va fi înscrisă în factura ce însoțeste marfa și va fi aceeași cu cea comunicată în momentul plasării comenzii.

 2. Plată online cu cardul, prin Mobilpay

  Plata online cu cardul se poate face folosind serviciile Mobilpay, http://www.mobilpay.ro/, unul dintre cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Astfel se asigură la cel mai înalt nivel protectia și confidențialitatea datelor introduse.

  Daca ați ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură pentru tranzactiile on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

  "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

  Sistemul 3-D Secure permite plata online cu urmatoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

  Daca tranzactia prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

 3. Plata prin virament bancar (ordin de plată):

  Livrarea comenzii se va face după intrarea întregii sume în contul nostru. Aveți mai jos datele necesare plății:

   Denumire: S.C. Safetree Equipment S.R.L.

  Cod Unic Inregistrare:            RO40966898

  Nr. Registrul Comertului:        J23/1676/11.04.2019

  Banca:                                     Banca Transilvania

  Cont Bancar:                           RO19BTRLRONCRT0496209702

  Va rugăm să trimiteți confirmarea de plată pe e-mail la office@mifold.ro și să specificați numărul comenzii.

   Dupa parcurgerea celor 3 pași, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii.

  Factura fiscală va fi trimisă in format electronic pe adresa dumneavoastră de e-mail. Puteți solicita oricând la un moment ulterior factura în format tiparit, semnată și ștampilată.