Despre noi

De la idee la produs

Bună, eu sunt Jon, inventatorul mifold Grab-and-Go Booster. Când cei patru copii ai mei erau mici, trăiam în America. Copiii noștri erau duși peste tot cu mașina de noi, de prieteni sau alți membri ai familiei. Siguranța este importantă pentru noi și am dorit să ne asigurăm că întotdeauna copiii au avut scaunul auto potrivit. Dar am constatat adesea că scaunele sau înălțătoarele nu erau întotdeauna disponibile sau la îndemână; mai ales când împărțeam mașina cu alte familii. Așa că, m-am gândit că dacă aș putea crea un sistem de siguranță auto care să fie foarte mic și cu adevărat rezistent, care să poată fi dus cu ușurință peste tot, atunci copiii noștri vor fi întotdeauna în siguranță, indiferent în ce mașină se află. Și am reușit! mifold este pe cât de mic, pe atât de sigur! mifold este cel mai avansat, compact și portabil sistem de siguranță auto pentru copii din lume. Este de peste zece ori mai mic decât un înălțător obișnuit și este la fel de sigur.
Îl numim mifold „Grab-and-Go” Booster.

Jon Sumroy
Fondator, CEOMifold a câștigat 14 premii internaționale privind designul de produs, siguranța copiilor și inovație


NASA Tech Briefs Award (SUA) - 2016- Din mai mult de 14.000 de idei diferite de proiectare a produselor, NASA Tech Briefs Award este acordat pentru a ajuta la stimularea și recompensarea inovației inginerești. mifold a câștigat unul dintre cele 8 premii la categoria Produse de consum.

Premiile Family Choice (SUA) - 2017 - Premiile Family Choice recunosc cele mai bune produse și servicii de care beneficiază toți membrii familiei.

Premiul European pentru Proiectarea Produselor (UE) - 2017- Premiul pentru proiectarea produselor recunoaște eforturile unor proiectanți talentați și echipe de proiectare care ne îmbunătățesc viața de zi cu zi cu creații practice și frumoase, concepute pentru a rezolva o problemă și a face viața mai ușoară.


Premiul A 'Design (Italia) - 2017 - Premiul și competiția A' Design este destinat designerilor, inovatorilor și companiilor inovatoare.

Premiul Eco - Excelență (SUA) - 2017 - Premiile Eco-Excelență recunosc excelența în sustenabilitatea socială și de mediu pentru produse, servicii și companiile lor. mifold a câștigat premiul pentru cel mai inovativ produs din categoria „Best Baby Gear”.

Premiul Eco - Excelență (SUA) - (Din nou) - 2017 - Premiile Eco-Excelență recunosc excelența în sustenabilitatea socială și de mediu pentru produse, servicii și companiile lor. De această dată, mifold a câștigat premiul pentru cel mai inovativ produs din categoria „Best Eco Good Innovation Award”, votat de părinți.


Premiile JPMA Innovation (SUA) - 2017 - Premiat pentru ca a fost votat unul dintre cele mai inovatoare produse de pe piața americană. mifold a câștigat premiul „Parents Pick”. Nu a existat un complet de judecată, a fost un vot acordat de peste 4.000 de părinți care au luat parte la jurizare.

Premiile JPMA pentru inovație (SUA) - 2017 - De asemenea, am câștigat „Premiul pentru inovație” drept „Cel mai bun în concurs”. Acest premiu a fost decis de un grup de experți și judecători eminenți din industria produselor noi.

Bizziebaby (Marea Britanie) - 2017 - Bizziebaby este un site web conceput pentru mămici și tătici care caută cele mai bune recenzii detaliate despre produse online. A primi un premiu Bizziebaby este chiar o realizare!

Premiul pentru design produse pentru copii (Japonia) - 2017 - Acesta este un premiu extrem de respectat în Japonia care onorează designul și ideile inovatoare și originale care contribuie la siguranța continuă a copiilor.

Premiile Mom's Choice (SUA) - 2017 Mom’s Choice Award® evaluează produsele și serviciile create pentru copiii, familie și educatori. Programul este recunoscut la nivel global pentru stabilirea nivelului de referință al excelenței în mediile, produsele și serviciile dedicate familiei.

Best in Safety Kids (Coreea) - 2017 - Acest premiu a fost oferit de un ziar coreean de renume, Hankook News, pentru cel mai bun produs din categoria scaunelor auto.


Parents Picks Awards este cel mai important site care prezintă produsele testate de părinți și aprobate de copii. Pentru a deveni un câștigător al premiilor pentru Parents Pick, aceste produse trec printr-un proces riguros de aprobare, cu peste 50 de criterii, inclusiv unele legate de dezvoltarea abilităților de gândire, personalitate, implicare, ușurință de utilizare, inovare, calitate, durabilitate și gândire creativă.

Premiile Toys, tots, pets & more (TTPM) (SUA) - 2018 - TTPM, compania lider de recenzii video pentru jucării, bebeluși, animale de companie și multe altele, a anunțat mifold ca fiind unul dintre câștigătorii din categoria scaunelor auto pentru mult așteptatul premiu ”Best for Baby Award” (”Cel mai bun pentru copii”). Câștigătorii includ 21 de companii pentru copii, inclusiv nume mari de pe piață precum Fisher-Price, Summer Infant, Britax și acum mifold.