Întrebări frecvente

Despre produs

Fata de un inaltator obisnuit care asigura copilului o pozitie ridicata, similara cu cea a unui adult, Mifold mentine copilul in pozitie joasa, prins in centura de siguranta a autovehiculului. Prinderea se realizeaza in trei puncte: cate unul pe fiecare parte a soldurilor astfel incat sa se asigure mentinerea corecta a centurii transversale pentru a proteja oasele bazinului si stomacul copilului. Prinderea in aceste doua puncte este ajustabila cu trei marimi pentru a tine intotdeauna centura in pozitie stransa. Al treilea punct de prindere asigura reglarea sub nivelul barbiei cu ajutorul unei curele a centurii de siguranta a autovehiculului, astfel incat aceasta sa nu treaca peste zona gatului sau fetei, respectandu-se prevederile legale referitoare la transportul copiilor in autovehicule. Mifold mentine centura de siguranta in pozitia corecta pentru a proteja umarul si bazinul, fara a fi nevoie de un inaltator mare si voluminos. Prin urmare, Mifold mentine centura de siguranta a autovehicului in pozitie corecta pe copil.

Mifold este un dispozitiv nou și revoluționar pentru fixarea în scaun a copiilor. Sunt multe situații cand copiii nu găsesc un înaltator în autovehiculul cu care sunt transportati, de exemplu în cazul transportului scolar organizat. Cu acest dispozitiv compact și portabil, un copil poate fi întotdeauna în siguranță indiferent de autovehiculul în care se află.

Centura de siguranță pentru adult trebuie să fie ațezată pe clavicula copilului; nu în dreptul feței sau gâtului și nu dincolo de marginea umarului. Mifold conține o curea care este atașata de partea din spate a dispozitivului, a șezutului și care trece prin spatele copilului pentru a se prinde cu o clamă de centura de siguranță astfel încat aceasta să stea în pozitie stransă pe umăr. Clama de prindere poate fi ajustabilă pe curea pentru a asigura o lungime corectă a curelei.

Una dintre prioritațile noastre a fost să cream un dispozitiv confortabil, simplu de folosit și sigur în acelasi timp. Există mai mult de 100.000 de dispozitive Mifold in folosinta. Avem o reacție pozitivă despre confortul pe care îl asigura dispozitivul, iar cei care îl folosesc se declară foarte multumiți. Confortul provine din 3 aspecte de proiectare si contrucție:

  1. Folosim spuma EVA DenseFoamTM (Etilen-acetat de vinil) pentru a asigură un suport bun al șezutului. EVA este folosită de obicei ca un absorbitor de socuri pentru pantofii sport sau manusile de box.
  2. Stratul de spuma acopera toata suprafata suportului de sezut astfel incat sa nu existe margini dure.
  3. Greutatea copilului va asigura afundarea suportului de sezut al dispozitivului in scaunul autovehiculului, nemaisimtindu-se astfel marginile dispozitivului. Suportul de sezut este foarte subtire, fiind fabricat dintr-o baza de plastic si un invelis de spuma si de aceea confortul va fi asigurat de fapt de perna autovehiculului.

Mifold este disponibil in 6 culori captivante: Roz, Albastru Denim, Verde lime, Gri-Ardezie, Gri Perlat si Galben

Înaltatoarele auto ridică copilul la nivelul la care centura de siguranță a autovehiculului i se potrivește. Mifold schimbă această abordare. În loc să ridice copilul, Mifold aigură coborarea centurii de siguranță proprie autovehicului pentru a se potrivi copilului. Producatorul Mifold deține brevet de invenție protejat în SUA și alte state de pe mapamond.

În acest moment, mifold nu poate fi spălat în mașina de spalat rufe. Mifold este construit în așa fel incat să poată fi curațat prin spălare cu amestec de apă și săpun. Nu folosiți înalbitor. Înlăturați săpunul prin curățare cu apă și uscați produsul în aer liber. Deși am sperat că mifold să poată fi curațat in mașina de spălat rufe, nu am testat până la acest moment cum pot fi afectate atât componentele produsului cât și proprietațile ignifuge ale acestuia prin spălare într-o mașină de spălat rufe.

Specificații tehnice

Conform reglementarilor din Uniunea Europeana, Mifold este destinat copiilor incepand cu varsta de 4 ani si greutatea de 15 kg si pana la inaltimea de 150 cm. In SUA si Canada, mifols poate di folosit de copiii cu greutatea intre 18 si 45 kg si inaltimea intre 100 si 145 cm.

Mifold este fabricat din aluminiu 6061 folosit in industria aeronautica si un plastic extrem de dur Delrin® 100ST de la Dupont™. A trecut cu succes testele de siguranta iar fiecare componenta a fost riguros testata pentru a asigura durabilitate chiar si in conditii extreme de folosire.

Mifold este fabricat in China. Partenerii noștri sunt producatori recunoscuți la nivel mondial care respectă cele mai inalte standarde de control al calității și care produc sisteme de fixare pentru copii pentru companii recunoscute.

Mifold nu este construit pentru adulti si nu ar trebui folosit de catre adulti. Multi adulti intreaba acest lucru si se plang ca centura de siguranta a autovehiculelor ii deranjeaza. Tinta noastra principala este reprezentata de dispozitivele de siguranta pentru copii si in aceasta directie ne concentram eforturile. In viitor este posibil sa luam in considerare si construirea unor dispozitive pentru adulti.

Mifold este disponibil in 6 culori captivante: Roz, Albastru Denim, Verde lime, Gri-Ardezie, Gri Perlat si Galben

Mifold respecta testele de siguranta in ceea ce priveste rezistenta la foc cerute de reglementarea UN ECE R44.04 pentru Uniunea Europeana si NHTSA, FMVSS213 pentru Statele Unite ale Americii. Rezistenta la foc este atinsa numai daca se folosesc componente agreate prin reglementari specifice.

Siguranță și certificare

Mifold indeplineste Standardul European de Siguranta ECE R44/04, omologat pentru instalare in toate vehiculele, pentru grupa de greutate 15-36 de kilograme, cu fixare in trei puncte, standardul FMVSS 213 pentru Statele Unite si reglementarea RSSR pentru Canada.

Mifold este un dispozitiv fara spatar de fixare in centura auto care respecta intr-u totul reglementarile din Uniunea Europeana, Statele Unite si Canada care nu includ protectia pentru impactul lateral. Exista alte produse care au diferite caracteristici, unele dintre ele chiar depasesc standardele (le-am folosit si noi pentru copiii nostri). Mifold aduce ceva cu totul nou. Sunt multe calatorii in care copiii nu au la indemana un scaun (autobuze scolare, taxiuri, masina bunicilor,masinile inchiriate in vacante). Noi vrem sa eliminam complet riscul ca cei mici sa fie neprotejati. Cu un dispozitiv compact, de mici dimensiuni astfel incat sa poata fi transportat usor, un copil va fi intotdeauna in siguranta indiferent de masina in care se afla. Imensa imbunatatire a sigurantei copiilor in masini vine de la folosirea dispozitivelor de fixare in scaunul masinii.