mifold Got Me There

#mifoldGMT

Perioada: 20 Decembrie 2021 - 31 Ianuarie 2022 

Arată-ne unde a ajuns copilul tău în siguranță datorită produsului mifold, iar noi vă premiem și ne asigurăm că sunteți gata pentru următoarea aventură în familie.Premiem siguranța auto

Arată-ne că siguranța copilului tău e importantă pentru tine! Fie că ai achiziționat sau nu până acum un produs mifold, noi te invităm să participi la un Giveaway organizat împreună cu purio.ro.

Realizează o fotografie cu copilul tău și produsul mifold într-o destinație la care ați ajuns în siguranță și aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 10 premii oferite de noi.

Dacă nu aveți deja un produs mifold, nu te îngrijora. Ai timp sa cumperi unul în perioada 20 Decembrie 2021 - 25 Ianuarie 2022 și să realizați fotografia de concurs.Premii Giveaway

5x booster mifold

3x geantă mifold

1x scaun auto hifold

1x excursie la Poiana BrașovRegulament Giveaway

Giveaway-ul se adresează tuturor celor care au achiziționat până în prezent un produs mifold (booster-ul mifold sau scaunul auto hifolfd), dar și celor care achiziționează unul în perioada 20 Decembrie - 25 Ianuarie.

Tot ce trebuie să faci pentru a-ți înscrie copilul în concurs:

1. Achiziționează un produs mifold de pe mifold.ro sau purio.ro în perioada 20 Decembrie - 25 Ianuarie. Dacă ai achiziționat deja un produs mifold, poți participa cu produsul deja achiziționat.
2. Realizează o fotografie cu copilul tău și produsul mifold într-o destinație la care ați ajuns în siguranță (poate fi o destinație de vacanță, la școală sau oriunde altundeva).
3. Încarcă fotografia pe contul personal de Instagram/ Facebook cu hashtag-ul #mifoldGMT și dă tag conturilor @mifoldromania și @purio.ro (Instagram) sau Mifold Romania și Purio (Facebook).
4. Fă public contul tău de Instagram/ postarea din Facebook pentru a putea vedea și noi fotografia cu care te înscri în concurs.
5. Strânge cât mai multe aprecieri la fotografia de concurs dacă îți dorești să intri în extragerea pentru premiul cel mare: o excursie de un weekend cu familia în Poiana Brașov.

Premiile se vor oferi prin tragere la sorți în data de 1 Februarie 2021, iar cei care strâng minim 100 de aprecieri la fotografia de concurs vor intra automat în extragerea pentru marele premiu. Câștigătorii vor fi anunțați pe conturile noastre de Social Media, în data de 2 Februarie 2022.

*Odată cu înscrierea la concurs ne oferi dreptul de a utiliza fotografia pe site-urile și conturile noastre Social Media.


Achiziționează produsul mifold și înscrie-te la Giveaway

Dacă nu ai deja un produs mifold, poți achizitiona unul fie de pe mifold.ro fie de pe purio.ro