mifold Got Me There

#mifoldGMT

Perioada: 10 Decembrie 2021 - 31 Ianuarie 2022

Arată-ne unde a ajuns copilul tău în siguranță datorită produsului mifold, iar noi vă premiem și ne asigurăm că sunteți gata pentru următoarea aventură în familie.Premiem siguranța auto

Arată-ne că siguranța copilului tău e importantă pentru tine! Fie că ai achiziționat sau nu până acum un produs mifold, noi te invităm să participi la un Giveaway organizat împreună cu purio.ro.

Realizează o fotografie cu copilul tău și produsul mifold într-o destinație la care ați ajuns în siguranță și aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 10 premii oferite de noi.

Dacă nu aveți deja un produs mifold, nu te îngrijora. Ai timp sa cumperi unul în perioada 10 Decembrie 2021 - 25 Ianuarie 2022 și să realizați fotografia de concurs.

243 ajustări individuale

Hifold are o tehnologie inovativă „multi-fit” ce permite 243 de ajustări individuale. Acesta se reglează atât pe înălțime cât și pe lățime pentru a oferi siguranță copilului tău indiferent de dimensiunile lui și totodată asigură așezarea corectă a centurii de siguranță.


Acest scaun auto este potrivit pentru copii cu greutatea între 15 și 45 kg și între 90 și 150 cm înălțime, drept pentru care poate fi utilizat o lungă perioadă de timp.Confortabil și sigur

Hifold este mai cel mai compact dispozitiv auto cu spătar însă, mai presus de asta, este extrem de confortabil și 100% sigur.

Scaunul este realizat de 4 straturi ce oferă confort și siguranță. Un strat de spumă polietilenă expandată, foarte ușoară și cu o rezistență superioară la impact, un strat dens de etilen - acetat de vinil care absoarbe impactul, un strat de spumă poliuretanică cu o țesătură lavabilă ce permite circulația aerului și asigură confortul termic, iar stratul 4, o carcasă dură din polipropilenă rezistentă și durabilă.

De ce merită să alegi scaunul auto Hifold?

● este pliabil, ușor de transportat și depozitat;
● are 243 de ajustări individuale ce permite configurarea lui în funcție de dimensiunile copilului;
● asigură fixarea optimă a centurii de siguranță;
● oferă siguranță, confort și rezistență superioară la impact;

● îl puteți folosi și ajusta pe măsură ce copilul crește;
● este perfect pentru vacanțele în familie indiferent de cum alegeți să călătoriți;
● pot fi montate 3 dispozitive pe bancheta din spate a mașinii;Hifold - Perfect pentru vacanță și familii numeroase

Știm cu toții că bagajele voluminoase și spațiul mic sunt principala problemă atunci când trebuie să mergeți în vacanță, iar când familia e numeroasă, călătoria în siguranță este aproape imposibilă.

Cu scaunul auto Hifold încap fără probleme 3 copii pe bancheta din spate a oricărei mașini. Astfel fiecare membru al familiei poartă centura de siguranță și ajunge cu bine la cele mai așteptate destinații.

Vezi produsul


Ușor de transportat și depozitat

Datorită conceptului său unic, Hifold este ușor de transportat și depozitat. Este foarte compact, se pliază ușor și poate fi luat cu ușurință chiar și în călătoriile cu avionul. Acesta cântărește doar 4,6 kg și ocupă foarte puțin spațiu.

Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji cu bagajul voluminos și nici să închiriați scaune auto pentru cel mic, atunci când plecați într-o vacanță împreună.

De asemenea, Hifold vine cu o curea ce permite purtarea lui pe umăr și astfel devine și mai ușor de transportat oriunde aveți de călătorit.

Vezi produsul


Ce spun clienții noștri?Uite cât este de practicPremii Giveaway


hifold the fit-and-fold booster
Cumpără