Hifold, cel mai ajustabil și compact scaun auto pentru copii

Cu până la 243 ajustări individuale, Hifold este cel mai ajustabil scaun auto ce se poate modifica odată cu creșterea copilului. Astfel, un sigur dispozitiv îii asigură copilului tău siguranță ani la rand, într-o formă compactă, ergonomică și confortabilă.Tu cum îi oferi siguranță copilului tău?

Probabil îți sunt deja cunoscute clasicele scaune auto. Acestea pe lângă faptul că trebuie schimbate pe măsură ce copilul crește, devin greu de transportat atunci când vreți să plecați într-o vacanță în familie.


Ocupă mult loc în mașină, instalarea lor este dificilă, și cel mai probabil ai nevoie de un sistem Isofix care să îți permită montarea lor.

Pornind de la toate acestea și de la faptul că siguranța copilului este foarte importantă, compania americană Mifold, a proiectat un sistem compact, perfect ajustabil dimensiunii copilului tău și 100% sigur. 

Hifold este un produs cu un real succes peste tot în lume, iar acum este disponibil și în România pentru a oferi siguranță copilului sau copiilor tăi.

243 ajustări individuale

Hifold are o tehnologie inovativă „multi-fit” ce permite 243 de ajustări individuale. Acesta se reglează atât pe înălțime cât și pe lățime pentru a oferi siguranță copilului tău indiferent de dimensiunile lui și totodată asigură așezarea corectă a centurii de siguranță.


Acest scaun auto este potrivit pentru copii cu greutatea între 15 și 45 kg și între 90 și 150 cm înălțime, drept pentru care poate fi utilizat o lungă perioadă de timp.Confortabil și sigur

Hifold este mai cel mai compact dispozitiv auto cu spătar însă, mai presus de asta, este extrem de confortabil și 100% sigur.

Scaunul este realizat de 4 straturi ce oferă confort și siguranță. Un strat de spumă polietilenă expandată, foarte ușoară și cu o rezistență superioară la impact, un strat dens de etilen - acetat de vinil care absoarbe impactul, un strat de spumă poliuretanică cu o țesătură lavabilă ce permite circulația aerului și asigură confortul termic, iar stratul 4, o carcasă dură din polipropilenă rezistentă și durabilă.

De ce merită să alegi scaunul auto Hifold?

● este pliabil, ușor de transportat și depozitat;
● are 243 de ajustări individuale ce permite configurarea lui în funcție de dimensiunile copilului;
● asigură fixarea optimă a centurii de siguranță;
● oferă siguranță, confort și rezistență superioară la impact;

● îl puteți folosi și ajusta pe măsură ce copilul crește;
● este perfect pentru vacanțele în familie indiferent de cum alegeți să călătoriți;
● pot fi montate 3 dispozitive pe bancheta din spate a mașinii;Hifold - Perfect pentru vacanță și familii numeroase

Știm cu toții că bagajele voluminoase și spațiul mic sunt principala problemă atunci când trebuie să mergeți în vacanță, iar când familia e numeroasă, călătoria în siguranță este aproape imposibilă.

Cu scaunul auto Hifold încap fără probleme 3 copii pe bancheta din spate a oricărei mașini. Astfel fiecare membru al familiei poartă centura de siguranță și ajunge cu bine la cele mai așteptate destinații.

Vezi produsul


Ușor de transportat și depozitat

Datorită conceptului său unic, Hifold este ușor de transportat și depozitat. Este foarte compact, se pliază ușor și poate fi luat cu ușurință chiar și în călătoriile cu avionul. Acesta cântărește doar 4,6 kg și ocupă foarte puțin spațiu.

Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji cu bagajul voluminos și nici să închiriați scaune auto pentru cel mic, atunci când plecați într-o vacanță împreună.

De asemenea, Hifold vine cu o curea ce permite purtarea lui pe umăr și astfel devine și mai ușor de transportat oriunde aveți de călătorit.

Vezi produsul


Ce spun clienții noștri?Uite cât este de practicHifold a obținut nenumărate premii la nivel internațional
Alege Hifold pentru siguranța copilului tăuhifold the fit-and-fold booster roșu
Cumpără

hifold the fit-and-fold booster gri
Cumpără