Mifold, cel mai compact dispozitiv de fixare în scaunul auto

De 10 ori mai mic, dar la fel de sigur, Mifold este cel mai compact dispozitiv de siguranță în scaunul auto din întreaga lume, destinat copiilor. Acesta înlocuiește cu succes orice alt sistem de siguranță pentru copii și asigură ajustarea optimă a centurii pentru ca cel mic să călătorească alături de voi, mereu în siguranță.Tu cum îi oferi siguranță copilului tău?

Probabil îți sunt deja cunoscute clasicele înălțătoare auto. Acestea pe lângă faptul că trebuie schimbate pe măsură ce copilul crește, devin imposibil de împachetat atunci când vreți să plecați într-o vacanță în familie.

Ocupă mult loc în mașină, instalarea lor este dificilă, iar cel mic probabil nici nu vrea să mai audă de montarea centurii de siguranță.

Pornind de la toate acestea și de la faptul că siguranța copilului este foarte importantă, compania americană Mifold, a proiectat un sistem inovativ, compact și 100% sigur.

Cu un real succes peste tot în lume, produsele sunt acum disponibile și în România pentru a oferi siguranță copilului sau copiilor tăi.

Compact, sigur, distractiv

Mifold este un produs inovator ce are în vedere un sistem compact și ajustabil de prindere a centurii de siguranță a autovehiculelor.

În ciuda dimensiunii reduse, acest sistem este la fel de sigur precum clasicele înălțătoare auto și conferă siguranță și confort pe tot parcursul călătoriei.

Este ușor de montat pe scaunul mașinii, chiar și de cel mic care va face din montarea sistemului de siguranță o activitate distractivă.

Mereu în siguranță, indiferent de mașină

Datorită dimensiunii reduse și rapidității instalării, copilul tău va putea fi în siguranță, indiferent de mașina cu care circulă.

Acesta se pliază și poate fi purtat în ghiozdanul copilului și montat rapid în mașina bunicilor, în taxi sau chiar în mașinile închiriate pe timpul vacanțelor în familie.Perfect pentru vacanță și familii numeroase

Știm cu toții că bagajele voluminoase și spațiul mic sunt principala problemă atunci când trebuie să mergeți în vacanță, iar când familia e
numeroasă, călătoria în siguranță este aproape imposibilă.


Cu produsele Mifold, fiecare membru al familiei poartă centura de siguranță și respectă legislațiile în vigoare de aproape peste tot din lume:
România, Uniunea Europeană, America de Nord, America Latină și Asia.


În plus, nu ocupă deloc spațiu, iar cei mici vor ajunge în siguranță la cele mai așteptate destinații.

De ce merită să alegi sistemul de siguranță Mifold?

● este compact, ușor și încape fără probleme chiar și în ghiozdanul de școală al copilului tău;
● oferă siguranță prin ajustarea optimă a centurii de siguranță;
● este adaptabil în funcție de dimensiunile copilului tău;
● conține o umplutură de spumă ce asigură confortul termic pe tot parcursul călătoriei;
● se montează în aproximativ 30 de secunde și poate fi montat chiar și de cel mic;

● eviți vătămarea copilului din cauza fixării inadecvate a centurii de siguranță;
● dimensiunea redusă permite montarea a 3 dispozitive Mifold pe bancheta din spate;
● călătoriți oriunde în siguranță;
● poate fi folosit o perioadă îndelungată de timp (pentru vârste între 4 și 11 ani);
● respectă și depășește cerințele de siguranță la nivel global și respectă pe deplin cerințele legislației din România;mifold este grozav pentru


călătorii și vacanțe

atât de compact încât nici nu îl veți simți în bagajele de mână.

carsharing

ai mereu la îndemână un mifold pentru toți copiii din mașină

mașina bunicilor

Bunicii vor putea transporta copiii în siguranță, fără a-și încărca mașina si portbagajul.

taxi

cu Mifold, vei avea întotdeauna la îndemână propriul sistem de siguranță pentru copilul tău chiar și atunci când călătorește cu taxiul.mașina închiriată

mifold este mai ieftin decât prețul de închiriere al unui sistem de siguranță auto și în plus rămâne al tău.

3 în rând

mifold este singurul sistem de siguranță care poate asigura trei copii pe bancheta din spate, chiar și în cele mai mici mașini.


Mifold the grab-and-go booster

Mifold the grab-and-go booster este varianta clasică a produsului inovator ce conferă siguranță 100% copilului tău.

Cântărește 750 gr, adică cât o sticlă mică de apă, iar șezutul se poate ajuta pe 3 dimensiuni: mic, mediu și mare.

Dispune de un cadru metalic puternic din aluminiu 6061 de calitate, din industria aero-spațială (la fel de puternic ca oțelul) și plastic foarte dur, Dupont ™ Delrin® 100ST pentru o rezistență superioară la impact. Această variantă este disponibilă pe 3 culori: gri, albastru și roz, în funcție de preferințe.

Vezi produsul


Mifold Sport – the luxury grab and go booster

Mifold Sport este varianta de lux a celui mai compact dispozitiv de fixare în scaunul auto creat vreodată și destinat copiilor.

În plus față de varianta clasică, are un design asemănător scaunelor de curse auto din piele, este mai atrăgătoare și se potrivește perfect pe bancheta din spate a mașinilor sport.

Din piele PU, se curăță ușor, iar carcasa cu aspect de aluminiu și material ASA de înaltă rezistență, împreună cu un profil striat, asigură o aderență superioară.

Vezi produsul


Ce spun clienții noștri?


„Am cumparat primul Mifold prin 2018 cand la noi nu exista, mi la luat cineva din afară și acum am cumparat din nou pentru ambii copii. Sunt super bune aceste boostere și de aceea le-am cumparat și copiilor prietenilor noștri de zilele de naștere.” - Ingrid C.

„Este un booster zdravăn în ciuda dimensiunilor și oferă o poziție corectă a corpului copilului. Dimensiunile îl fac potrivit pentru vacanțe, mai ales că în afară este obligatoriu să pui copilul într-un dispozitiv de siguranta auto, iar taxele sunt foarte mari ca să închiriezi scaun auto. Așa, cu Mifold nu ai treabă. Îl scoți din geantă, îl pui pe banchetă, așezi copilul și ai plecat la drum. Ba mai mult, e al tău și nu stai să te gândești dacă a fost dezinfectat sau cine o fi stat pe el.” - Oscar

„Pentru copiii mei este ideal. Am 3 copii, 4, 7 și 11 ani. Ei adoră dispozitivele astea de siguranța, iar noi suntem fericiți la gîndul că nu mai refuză să își pună centurile. Uneori sunt aduși acasă cu mașina de la școală/ grădi și ei își instalează înălțătorul singuri și își pun centurile. Până acum nu am avut experiențe negative cu acest produs. Good job Mifold!” - Ioan


Uite cât de ușor se monteazăMifold respectă și depășește cerințele și standardele de siguranță la nivel globalAlege varianta care îți place!

mifold the grab-and-go booster roz perfect

Preț normal
255,00 lei
Preț
189,00 lei
Preț pe bucată
per Cumpără

mifold the grab-and-go booster albastru denim

Preț normal
255,00 lei
Preț
189,00 lei
Preț pe bucată
per Cumpără

mifold the grab-and-go booster gri

Preț normal
255,00 lei
Preț
189,00 lei
Preț pe bucată
per Cumpără

mifold sport – the luxury grab and go boosterCumpără