Standarde și reglementări

care sunt standardele legale pentru sistemele de siguranță auto a copiilor?

produsele mifold sunt realizate și aprobate în conformitate cu cele mai extinse reglementări la nivel global ale scaunelor tip booster, în special:
Uniunea Europeană ECE R44 / 04; FMVSS 213 în Statele Unite, și reglementările RSSR în Canada. Carfoldio Ltd., (Compania care produce mifold) a realizat teste complexe în laboratoare autorizate, certificate pentru fiecare din aceste standarde pentru a demonstra că respectă toate aceste reglementări.

Carfoldio este dedicat să furnizeze produse de înaltă calitate utilizând materii prime premium și proceduri clare de asigurare a calității. Efectuăm teste stricte de control al calității atât in laboratoarele proprii cât și prin testarea produsului final cu ajutorul laboratoarelor omologate. Pentru fiecare dintre reglementările menționate verificăm conformitatea inițială și continuă. Carfoldio se angajează să ofere clienților noștri produse de înaltă calitate, funcționale și portabile, care să răspundă nevoilor familiilor active.

Pe baza testării complete a produsulor, Carfoldio a verificat și poate certifica faptul că testarea mifold a fost finalizată cu succes, obținând rezultate care corespund sau depășesc cerințele reglementării aplicabile FMVSS 213.

Ca parte a programului nostru de asigurare a calității, ne-am angajat să facem un program de testare continuă a produselor pentru a ne asigura că toate produsele mifold® Booster sunt fabricate conform specificațiilor noastre și îndeplineasc toate cerințele de reglementare ale FMVSS 213.

 Uniunea Europeană

Este obligatoriu să folosiți sisteme de siguranță auto în țările Uniunii Europeană pentru toți copiii cu o înălțime de până la 1,35 sau 1,50 m - în funcție de regulile aplicabile în fiecare stat membru. Legislația din România obligă purtarea dispozitivelor de fixare in scaun pentru copii.
În prezent, în Europa există două standarde legale pentru scaunele auto:

ECE R44 / 04

ECE R44 este un regulament care acoperă sistemele de siguranță a copiilor de la Grupul 0 pentru nou-născuți până la Grupul 3 pentru scaune auto tip înălțător (booster) pentru copii de până la 36 kg.

ECE R129

ECE R129 (cunoscut și sub denumirea de i-Size) este un nou standard pentru grupurile 0/0 + / 1 necesar copiilor mai mici.

ce tip de sistem de siguranță este mifold? mifold Grab and-Go booster este un sistem de siguranță pentru copii „Universal” Grupa 2/3, ceea ce înseamnă că mifold-ul poate fi utilizat în majoritatea vehiculelor (mașina trebuie să fie prevăzută cu centuri de siguranță în trei puncte). Acesta a fost aprobat în conformitate cu regulamentul european ECE R44.04. mifold este în conformitate cu reglementarea ECE R44 / 04. Pentru a îndeplini cerintele de omologare ECE R44 / 04 produsele sunt testate în coliziuni frontale la 50 km / h folosind manechine de test de tip P și instrumente avansate de măsurare concepute pentru a evalua nivelurile de protecție pe care le oferă fiecare scaun. Produsele omologate ECE R44 / 04 pot fi identificate prin prezența etichetei de omologare portocalie.

eticheta de aprobare ECE R44.4 mifold


(A) Denumirea producătorului produsului.

(B) produdul dvs. respectă standardul european de siguranță ECE R44. Notă: ultimele două cifre - acestea ar trebui să se termine în 04 (ultima versiune).

(C) Există 3 tipuri de omologare a scaunului auto: universal, semi-universal și specific vehiculului. „Universal” înseamnă că scaunul dvs. este aprobat pentru instalare în toate mașinile și poate fi folosit dacă producătorul vehiculului specifică că omologarea vehiculului permite montarea sistemelor de siguranță pentru copii „universale”.

(D) Aprobarea pentru greutate (grup).

(E) Indicator de grup: Grupul 2/3 sunt scaune de tip înălțător orientate spre înainte, care funcționează cu ajutorul centurii de siguranță pentru adulți statice sau retractabile în 3 puncte.

(F) Autoritatea europeană de omologare.

(G) Numărul indică țara în care a fost obținută aprobarea.

(H) Numărul omologării. Primele două numere (04) arată în ce versiune a fost aprobat scaunul pentru copii, în acest caz ECE R 44/04.

(I) Număr de serie unic alocat produsului dvs.

Statele Unite ale Americii

Administrația națională de siguranță a traficului rutier (NHTSA) definește Standardele federale de siguranță a vehiculelor cu motor (FMVSS). FMVSS 213 reglementează performanța și unele criterii de proiectare pentru sistemele de siguranță pentru copii, făcute pentru copiii care cântăresc până la 80 de kilograme.

Carfoldio trebuie să certifice faptul că sistemele de siguranță mifold vândute în SUA respectă standardele federale ale vehiculelor cu motor FMVSS 213 Sisteme de siguranță pentru copii. Carfoldio testează permanant mifold pentru a furniza această certificare și Administrația Națională de Siguranță a Traficului Autostrăzilor (NHTSA) efectuează testări anuale de conformitate pentru a verifica dacă această certificare este corectă.
eticheta de omologare FMVSS 213 mifold Conform reglementărilor NHTSA, eticheta prevede:
Acest sistem de siguranță pentru copii se conformează tuturor standardelor federale aplicabile de siguranță a vehiculelor cu motor. Pentru utilizare în autovehicule. Acest produs NU este certificat pentru utilizarea în avioane.


Canada

Transport Canada definește Regulamentul privind cerințele sistemelor de siguranță a vehiculelor cu motor și a scaunelor înălțătoare (RSSR). RSSR reglementează performanța și unele criterii de proiectare pentru sistemele de siguranță pentru copii, făcute pentru copiii care cântăresc până la 65 de kilograme.
Carfoldio trebuie să certifice faptul că produsele mifold vândute în Canada respectă reglementările RSSR. Carfoldio a testat mifold pentru a obține certificarea necesară și Transport Canada efectuează teste anuale de conformitate pentru a verifica dacă această certificare este corectă.

eticheta de aprobare RSSR mifold