Termeni și condiții

Cumpărare

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului Mifold.ro are valuare contractuală și presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare.

Pentru a cumpăra on-line produsele mifold, trebuie să parcurgeți urmatorii pași:

 1. Selectați produsul pe care doriți să-l achizitionați și apasați "Cumpără"
 2. Introduceți datele dumneavoastră personale.

Informațiile sunt necesare pentru procesarea comenzii dumneavoastră. Daca adresa de livrare este diferită față de adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea corespunzătoare opțiunii dumneavoastră.

 1. Alegeți metoda dorită de plată

In funcție de preferințele dumneavoastră, vă rugăm să alegeți una din următoarele modalități de plată.

 1. Plata ramburs
 2. Plata online cu cardul, prin Mobilpay
 3. Plata prin virament bancar (ordin de plată)
 1. Plata ramburs:

  Plata va fi făcută în numerar la momentul în care curierul vă livrează marfa comandată. Valoarea rambursului va fi înscrisă în factura ce însoțeste marfa și va fi aceeași cu cea comunicată în momentul plasării comenzii.

 2. Plată online cu cardul, prin Mobilpay

  Plata online cu cardul se poate face folosind serviciile Mobilpay, http://www.mobilpay.ro/, unul dintre cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Astfel se asigură la cel mai înalt nivel protectia și confidențialitatea datelor introduse.

  Daca ați ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură pentru tranzactiile on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

  "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

  Sistemul 3-D Secure permite plata online cu urmatoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

  Daca tranzactia prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

 3. Plata prin virament bancar (ordin de plată):

  Livrarea comenzii se va face după intrarea întregii sume în contul nostru. Aveți mai jos datele necesare plății:

   Denumire: S.C. Safetree Equipment S.R.L.

  Cod Unic Inregistrare:            RO40966898

  Nr. Registrul Comertului:        J23/1676/11.04.2019

  Banca:                                     Banca Transilvania

  Cont Bancar:                           RO19BTRLRONCRT0496209702

  Va rugăm să trimiteți confirmarea de plată pe e-mail la  office@mifold.ro  și să specificați numărul comenzii.

   Dupa parcurgerea celor 3 pași, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii.

  Factura fiscală va fi trimisă in format electronic pe adresa dumneavoastră de e-mail. Puteți solicita oricând la un moment ulterior factura în format tiparit, semnată și ștampilată.

Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depașesc valoarea de 300 RON se face GRATUIT.

În cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 de RON costul livrării este de 17 Ron.

În cazul coletelor ce depașesc 5 Kg, se va percepe o taxă de 0.9 Ron + TVA pentru fiecare kg suplimentar (valabil și pentru Bucuresti), indiferent de valoarea coletului.

NU se percep taxe pentru kilometri suplimentari (localități aflate în afara ariei de acoperire a firmei de curierat) însă timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Livrarea se face în 24 - 72 ore de la lansarea comenzii.

Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului.

Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 Returnarea produselor

În cazul în care produsul comandat nu corespunde cerințelor dvs. sau prezintă defecte de fabricație, aveți dreptul sa ne notificați în scris că renuntați la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

În cazul în care produsul este într-o stare în care nu îl putem re-vinde, ne rezervăm dreptul sa refuzăm produsul.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către CLIENT.

În cazul în care ați plătit o taxa de transport atunci cand ați primit coletul, contravaloarea acestuia nu se mai returnează.

 Pentru a returna un produs:

 • Completați formularul de retur și tipăriți-l
 • Introduceti produsul în cutia originală
 • Introduceți în colet, împreună cu produsul, și formularul de retur
 • Expediați coletul la adresa noastră din secțiunea Contact

 Dupa primirea produsului se verifică conformitatea lui, iar în termen de maxim 14 zile se face transferul bancar în contul indicat de catre dvs.

 

Garanția și conformitatea produselor

 Drepturile consumatorilor la achizitionarea unui produs de folosință îndelungată se regăsesc în Legea 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiile asociate acestora și în Ordonanta 21/1992 privind protectia consumatorilor.

 

Garanția legală de conformitate

Conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiile asociate acestora, cumparatorul beneficiaza de garantia legala de conformitate pentru produsele de folosinta îndelungata:

 • vânzătorul este obligat să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, factura, manual de instructiuni;
 • vânzătorul este răspunzător faţă de consumator pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele
 • răspunderea vânzătorului privind garanţia legală de conformitate este angajată dacă lipsa de conformitate apare întrun termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. După expirarea termenului prevăzut, consumatorii pot pretinde remedierea sau înlocuirea produselor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, în condiţiile legii.
 • consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o. Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

 

Garantia comerciala Mifold:

Produsul beneficiaza de o garantie de 2 ani. Pentru defecte aparute în această perioadă, importatorul asigura repararea sau înlocuirea produsului fără nici un cost din partea cumparatorului în termen de 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta unitatii de service defectul de fabricatie al produsului sau a predat produsul unitatii de service ori persoanei desemnate de aceasta pe baza unui document de predare-primire.

Ce nu acopera garantia Mifold:

    - uzura normala a produsului;

    - utilizarea defectuoasa a produsului și nerespectarea instructiunilor de utilizare ale acestuia din Manualul de utilizare aflat în cutia produsului la momentul achizitionarii; 

    - deteriorarea accidentala sau intentionata a produsului; 

    - reparatiile sau modificarile executate de catre o persoana neautorizata; 

    - razgandirea clientului cu privire la achizitia efectuata;

    - produsul nu mai corespunde dimensiunilor copilului; 

    - deteriorarea materialelor produsului ca urmare a utilizarii acestuia.

Procedura în caz de defectiune a produsului aflat în garantie: 

- va rugam sa contactati unitatea de service și sa ii furnizati dovada achizitiei (bon fiscal, factura fiscala, certificat de garantie);

Va rugam sa pastrati dovada achizitiei produsului (chitanta, bonul fiscal, certificatul de garantie).

Timpul de nefuncţionare din cauza lipsei de conformitate apărute în cadrul termenului de garanţie prelungeşte termenul de garanţie legală de conformitate şi cel al garanţiei comerciale şi curge, după caz, din momentul la care a fost adusă la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau din momentul prezentării produsului la unitatea service până la aducerea produsului în stare de utilizare normală şi, respectiv, al notificării în scris în vederea ridicării produsului sau predării efective a produsului către consumator.

Date de contact service:

SC Safetree Equipment SRL

Integral Bussiness Center, Blv. Pipera, nr. 1-IA, Corp B, etajul 1

Oraș Voluntari, judetul Ilfov
mobil: +4 0774 929 937
e-mail: office@mifold.ro, office@safetree.ro

 

Politici de confidentialitate

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate și securitate a datelor procesate de mifold.ro, în special a datelor cu caracter personal conform Regulamentului European 679/2016 (GDPR). Aceasta politica explică în ce mod utilizam noi, în calitate de operator, orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.

 

Informatii personale înseamna orice tip de informație care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau e-mailul).


Mifold.ro respecta legile în vigoare privind confidentialitatea datelor și se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terți și să le folosească doar în scopul stabilirii contactului cu clientii sai, livrarii comenzilor precum și în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului și a ofertelor acestuia.

 

Ce date prelucram?

       S.C. Safetree Equipment S.R.L., compania care detine site-ul mifold.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site și singura care opereaza aceste date.

 Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt urmatoarele:

 • Informații de contact, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de livrare, adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de e-mail;
 • Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastră de internet colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare.

 

Cum colectam datele dumnevoastra personale?

       Datele dumneavoastră personale sunt solicitate în procesul de plasare a comenzilor pe site-ul nostru. Astfel înainte de a finaliza o comandă va vom solicita în mod explicit acordul de a procesa aceste date și va vom oferi link-ul cu informatiile suplimentare care va vor ajuta sa întelegeti scopul, durata și drepturile ce va revin în calitate de client al nostru.

 

Cui comunicam datele dumneavoastră personale?

       Datele dumneavoastră personale sunt comunicate în primul rand institutiilor statului odata cu eliberarea facturilor fiscale ce însotesc produsele vandute. De asemenea numele și adresa de e-mail sunt folosite în comunicarea cu dumneavoastră în scop de informare și de marketing. Numele, adresa și telefonul dumneavoastră sunt transmise companiilor de curierat pentru livrarea produselor.

 

Cat timp pastram datele dumnevoastra personale?

       Datele dumneavoastră personale sunt pastrate pe o perioada maxima de timp pe care o impune legea sau de care avem nevoie pe durata colaborarii noastre. Astfel datele personale solicitate la plasarea comenzilor și întocmirea facturilor vor fi pastrate timp de 5 ani, asa cum prevede legea la acest moment. Adresele de email și conturile personale vor fi pastrate atata timp cat nu se solicita stergerea acestora.

 

Cum protejam datele dumneavoastră?

Avem proceduri de securitate care acopera stocarea și divulgarea informatiilor dumneavoastră, pentru a preveni accesul neautorizat și pentru a actiona în concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor.

 

Care sunt drepturile dumneavoastră și cum pot fi exercitate?

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

 • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem;
 • Dreptul la informare – puteti solicita oricand informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastră personale;
 • Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
 • Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
 • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti cere oricand stergerea datelor personale, atat timp cat acestea nu sunt impuse de lege
 • Dreptul la portabilitatea datelor ce vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le transmitem unei alte entități indicate de dumneavoastră;
 • Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrările efectuate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În cazurile în care vă retrageți consimțământul, SC Safetree Equipment SRL nu va mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele detalii de contact:

SC Safetree Equipment SRL

Blv. Pipera, nr. 1-IA, Corp B, etajul 1, Oraș Voluntari, judetul Ilfov, Romania
mobil: +4 0774 929 937
e-mail: office@mifold.ro, office@safetree.ro

 

Cookie-uri

       Un cookie este o informație stocata pe computerul dumneavoastră de catre browser-ul dumneavoastră de internet. La reaccesarea acestui site, server-ul nostru va recunoaste acest cookie, oferindu-ne informatii despre ultima dumneavoastră vizita. Cele mai multe browsere accepta aceste cookie-uri in mod automat, însa de obicei puteti modifica setarile browser-ului dumneavoastră pentru a evita ca aceasta acceptare sa se produca în mod automat. Daca alegeti sa nu folositi cookie-uri, este posibil sa nu puteti folositi toate caracteristicilor și functionalitatile site-ului nostru.

 

Cum pot sa imi anulez subscrierea sau sa modific informatiile mele personale?

     În orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit prin intermediul site-ului mifold.ro. Daca nu doriti sa mai primiti anumite informatii, sau daca doriti sa modificati datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastra, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa: office@mifold.ro.

 

Modificari în politica noastra de confidentialitate

       Va vom informa daca apar schimbari în politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul în care utilizam informatia furnizata de dumneavoastră. Cu toate acestea, noi ii încurajam pe utilizatori sa fie responsabili în ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale și sa verifice din cand în cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-și reactualiza preferintele.